Länkar

Nyttiga länkar!

 

 

www.topplocksverkstan.se - En god vän till teamet, den livs levande legenden Erland Cox!

Följ hans arbete med att porta toppar, flödesteori och praktik!

 

www.savarturbo.se - diskuteras allt inom motordrivna fordon och mer därtill, väldigt hög kunskapsnivå, trevlig atmosfär samt ett mycket välbalanserat forum som täcker de allra flesta behov och böjelser. Allt ifrån turbokonvertera gräsklipparen, mopeden till riktigt uträknade monstermaskiner. Rekommenderas starkt!

 

www.klracing.se - har det mesta du behöver när du trimmar!

Allt från intercoolers till färdiga grenrör till de populäraste motorerna, annars kan man ju alltid handlat lösa grenrörsdelar och försöka snida ihop ett eget rör!

 

www.turbobandit.com - Hos grabbarna på Turbobanditen hittar du balla turbinazz m.m "Perfect for everyone!"

 

www.autodepån.se - Autodepån i Hässleholm är inte bara en fullfjädrad butik och bilverkstad utan även en rullande landsväg där Jonas Bengtsson mappar in och bänkar bilar, de är även försäljare av MaxxEcu!

 

www.srif.se - Skåne Racers Ideella Förening driver Malmö Raceway och har gjort så sedan den invigdes 2004.

Där arrangerar de allt från tävlingar med SM status till träningstillfällen en dag veckan under hela sommarhalvåret, dessa

träningstilfällen en dag i veckan är väldigt unikt inom Dragracingen och liknande motsvarigheter finner man bara i Amerika.

SRIF är SBF-anslutna så där kan man vara medlem för att hålla sin Dragracing-licens.

 

www.hultsfredmk.se - Hultsfred Motorklubb startades 2007 och är medlem i Svenska Bilsportförbundet.

Klubben har Dragracing och Drifting som inriktning. Även arrangör av Racing, 1000 meterstävlingar med svenska och internationella rekordförsök. De vill medverka till att utbilda och medverka som funktionär eller tävlande på ett säkert och miljövänligt sätt.